Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاز تکمیلی طرح توان افزایی زنان و جوانان با رویکرد کسب و کار و کارآفرینی، توسط بنیاد توسعه کارآفرینی زنان و جوانان و با حمایت معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده در حال اجراست.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ ناصر براتی، مدیر عامل بنیاد توسعه کارآفرینی، با بیان اینکه مرحله اول طرح از اسفند ۹۶ تا اسفند ۹۷ اجرایی شد، افزود: فاز اول این طرح با  محوریت آموزش مدل کسب و کار و کار گروهی و با هدف شناسایی جوانان مستعد صاحب ایده و یا دارای کسب و کارهای نوپا و همچنین ترویج کسب و کار و کارآفرینی در مناطق کمتر توسعه یافته، به انجام رسید که در آن  ۱۷۰۰ نفر از ۳۱ استان کشور شرکت کردند و در انتهای دوره ۷۸۹ نفر به عنوان منتخبین دوره، به دور دوم دعوت شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در فاز تکمیلی افراد به دو گروه صاحب ایده و صاحب کسب و کار نوپا تقسیم شدند که برای گروه اول در ۵ منطقه کشوردوره هایی با محوریت سبک زندگی کارآفرینانه، مهارت های ارتباطی تدوین طرح کسب و کار، تامین منابع مالی، بازاریابی و مدیریت پروژه و مشاوره برگزار کردیم و برای گروه دوم دوره ۶ روزه ای در حال حاضر در شهریار در حال اجراست که توسعه فردی، توصیف و ارزیابی مبتنی بر برندینگ و مشتری مداری، مدیریت منابع مالی و مهارت های جاری سازی برنامه از جمله مباحث تعریف شده برای این دوره است.

براتی با اشاره به اینکه معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده در کل طرح مسیر کسب و کار من، حمایت مادی و معنوی بسیار خوبی از این طرح انجام داده، تصریح کرد: شکل گیری یک شبکه ارتباطی بین  نهادهای بومی هر استان و افراد حاضر در این دوره و شناسایی شبکه ای از اساتید متخصص علاقه مند به کار داوطلبانه از جمله رهاوردهای اجرای این طرح است.

وی در پایان تاکید کرد که بنیاد توسعه کارآفرینی تا  هر زمان که لازم باشد در کنار این دوستان خواهد بود تا به تحکیم کسب و کارشان کمک کند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خانواده ریاست جمهوری زنان کسب و کار منابع مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۵۳۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مصطفی میلانی  ،شیرین سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی، توسعه سرامیک‌های پیشرفته، تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و جلوگیری از خام‌فروشی را از جمله اولویت‌های ستاد برشمرد.
وی در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به ظرفیت بالای اصفهان در زمینه مواد و ساخت، نقش ستاد‌های معاونت علمی به ویژه ستاد مواد را حمایت از فناوری‌های اولویت‌دار کشور عنوان کرد و گفت : تجاری‌سازی، تأمین مالی، ارتباط سازی بین شرکت‌ها با ارگان‌های دولتی و اطلاع رسانی دستاورد‌های فناوری از جمله اقدامات ستاد در جهت توسعه فناوری‌های حوزه مواد و ساخت است. دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به برگزاری نشست‌های نخبگانی و استفاده از ظرفیت‌ها و پیشنهاد‌های فعالان این حوزه اشاره کرد و افزود : ستاد مواد آمادگی دارد تا با برگزاری جلسات و رویداد‌های تخصصی، در راستای رفع مشکلات شرکت‌های فناور و دانش بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گام بردارد. میلانی همچنین بر آمادگی ستاد برای تسهیل فرآیند تأمین مالی، ضمانت قرارداد‌ها و پذیرش ریسک فناوری‌های نوین تأکید کرد و همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان شهرک را برای توسعه فناوری‌های مواد و ساخت خواستار شد. وی با اشاره به بر حمایت از شرکت‌های فناور  از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان  در حوزه مواد و ساخت و حضور شرکت‌ها و مراکز فناور متعدد در اصفهان گفت: استان اصفهان به لحاظ زیرساخت‌های صنعتی و تحقیقاتی و ظرفیت نیروی انسانی متخصص، یکی از قطب‌های اصلی کشور در حوزه فناوری‌های مواد و ساخت محسوب می‌شود. میلانی افزود: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان یکی از موفق‌ترین مراکز رشد و پارک‌های فناوری کشور، نقش مهمی در توسعه فناوری‌های پیشرفته مواد و ساخت ایفا می‌کند و ستاد مواد آمادگی دارد تا با حمایت از شرکت‌های مستقر در این شهرک، زمینه تجاری‌سازی دستاورد‌های فناورانه آنها را فراهم آورد. دبیر ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته با تأکید بر اهمیت مدیریت پسماند‌ها و پساب‌های صنعتی گفت: با توجه به تعدد صنایع مادر همچون فولاد، پتروشیمی و نیروگاه‌ها در اصفهان، لازم است تا فناوری‌های مربوط به مدیریت، تصفیه و بازیافت پسماند‌ها و پساب‌های صنعتی در اولویت قرار گیرد. وی افزود : ستاد مواد علاوه بر حمایت‌های مالی، آماده است تا با برقراری ارتباط میان شرکت‌های دانش‌بنیان و صنایع، زمینه تجاری‌سازی و اجرای طرح‌های فناورانه در حوزه مدیریت پسماند را تسهیل کند. میلانی همچنین بر لزوم تقویت زیست‌بوم نوآوری و فناوری در استان اصفهان تأکید کرد و مشارکت همه دستگاه‌ها و سازمان‌های متولی را در این زمینه خواستار شد.  

دیگر خبرها

  • افزایش ۸۶ درصدی بودجه در دولت سیزدهم!
  • اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال
  • بیانیه نمایندگان مجلس در حمایت از فراجا برای اجرای طرح عفاف و حجاب
  • دومین رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت در استان اردبیل برگزار می‌شود
  • دومین رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت در قم برگزار می‌شود
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • نشست خبری معاونت علمی ریاست جمهوری
  • برگزاری دوی نمادین با بزرگسالان اتیسم به میزبانی ۳ شهر
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی