Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-29@10:14:28 GMT

امیر تقی‌ خان تجریشی مدیرعامل «وبانک» شد

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۸۵۵۸۹

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی گروه توسعه ملی، این مراسم با عرض تسلیت به مناسبت ایام عزاداری فاطمیه و سال‌روز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) آغاز شد و پس از خوش‌آمدگویی به امیر تقی‌خان تجریشی مدیرعامل جدید، از سیدمهدی سدیدی مدیرعامل پیشین گروه توسعه ملی تقدیر به عمل آمد.

همچنین محمدرضا حسین‌زاده مدیرعامل بانک ملی ایران که به‌دلیل سفری از پیش تعیین شده در جلسه معارفه مدیرعامل جدید گروه توسعه ملی غایب بود، در پیامی ضمن تبریک و آرزوی توفیق برای تجریشی در سمت جدید، بیان کرد: خدمت به مردم و نظام جمهوری اسلامی افتخار محسوب می‌شود و هدف تمام ارکانبانک ملی و گروه توسعه ملی نیز خدمت است که یقیناً با همدلی و همراهیمحققمی‌شود؛ در این راه، مشکلات بسیاری وجود داردکه مدیران و کارکنان با درایت و هوشیاریاز پس آن بر خواهند آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاهباز: لزوم استفاده از کانون ارزیابی در انتصابات

در ابتدای مراسم، ناصر شاهباز عضو هیات مدیره بانک ملی به سوابق کاری و دانشگاهی درخشان دکتر تجریشی اشاره کرد و گفت: وی سال‌ها در بازار سرمایه ایران فعال بوده و تجربیات مناسبی در این خصوص دارد؛ برای ایشان در سمت جدید آرزوی توفیق دارم و امیدوارم که گروه توسعه ملی با هدایت تجریشی به اهداف عالی خود دست یابد.

ویافزود: شعار این گروه که به درستی هم انتخاب شده، حکمرانی نخبگان است و در بانک ملی نیز قرار شده که انتصابات از سوی کانون ارزیابی انجام شود؛ در این راستا، از مدیرعامل جدید نیز انتظار داریم که انتصابات در این گروه، مانند گذشته توسط کانون ارزیابی و به صورت علمی و شایسته انجام شده و عملکرد افراد مبنای انتخاب قرار گیرد.

شاهباز ادامه داد: موضوع انتصاب مدیران از سوی کانون ارزیابی، مورد تاکید وزیر اقتصاد نیز هست و در صورت جلسه مجمع بانک نیز بیان شده است؛ بنابراین، گروه توسعه ملی هم باید در انتصابات شرکت‌ها و هلدینگ‌های زیرمجموعه از این کانون استفاده کند.

شاهباز با اشاره به لزوم واگذاری دارایی‌ها، اموال مازاد و شرکت‌ها بنا بر قانون، بیان کرد: این موضوع در اولویت برنامه‌های بانک ملی قرار دارد و با توجه به وضعیت مثبت کنونی بازار سرمایه و روند رو به رشد شاخص بورس، زمان مناسبی برای واگذاری‌ها به وجود آمده است؛ البته ابتدا باید ارزیابی‌ها به طور مناسب و دقیق انجام شود و سپس اقدام به واگذاری کرد.

عضو هیات مدیره بانک ملی، اضافه کرد: در خصوص افزایش سرمایه از محل اندوخته برای سهم «وبانک» چندین جلسه با بانک مرکزی برگزار شده و به دنبال انجام آن هستیم.

سدیدی: کارنامه یک ساله گروه روشن است

سیدمهدی سدیدی مدیرعامل پیشین گروه توسعه ملی ضمن تشکر از مدیران بانک ملی، اعضای هیات مدیره«وبانک» و کارکنان این شرکت، گفت: گروه توسعه ملی یکی از پهناورترین هلدینگ‌های کشور از نظر تعداد شرکت‌ها و تنوع صنایع است؛ کارنامه کاری این مجموعه به واسطه بورسی بودن شرکت‌ها روشن و شفاف بوده وnavشرکت گویای عملکرد مثبت آن است. در این مدت، فعالیت‌های زیربنایی مناسبی انجام شده و وظایف بسیاری مانده که ان‌شاالله مدیریت جدید به خوبی انجام خواهد داد.

وی افزود: دکتر تجریشی دارای سابقه درخشانی در بازار سرمایه و از جنس بازار است؛ بنابراین، خوشحال هستم که این مسئولیت به وی سپرده شد. همچنین به سهم خود از دکتر شاهباز برای مدیریت گروه در مدت انتقال تشکر می‌کنم و امیدوار هستم که گروه توسعه ملی با آرامش به کار خود ادامه داده و از گزند مشکلات دور بماند.

سدیدی با اشاره به تاثیر انتخاب مدیران شایسته در عملکرد شرکت‌ها، بیان کرد: شرکت ابریشم کاشان پس از 2 دهه توقف فعالیت‌، احیا و شرکت ایران پوپلین نیز از زیان خارج شده است. افزون بر این، در شرایط رشد کنونی اقتصاد و باتوجه به اینکه گروه توسعه ملی در صنایعی فعالیت دارد که در رقابت با بخش خصوصی بوده، حجم تولید کل گروه 11 درصد و میزان فروش 50 درصد افزایش یافته است.

تجریشی: دستیابی به اهداف با کار تیمی در فضای حرفه‌ای

در ادامه جلسه، امیر تقی خان تجریشی با بیان اینکه از مدیرعامل و اعضای هیات مدیره بانک ملی و «وبانک» به دلیل اعتماد برای سپردن این وظیفه تشکر می‌کنم، مطرح کرد: دکتر سدیدی در مدت یک ساله، زحمات زیادی برای شرکت کشیده‌ و شعار حکمرانی نخبگان و شایسته سالاری را مطرح کرده‌اند که من هم در ادامه این موضوع را پیگیری خواهم کرد.

تجریشی«وبانک» را دارای افتخارات بسیاری دانست و ادامه داد: این موفقیت‌ها نتیجه تلاش‌ تمام کارکنان و مدیران بانک ملی و گروه توسعه ملی است؛ «وبانک» هلدینگی است که بر ستون‌های شرکت‌های زیرمجموعه خود استوار شده و بنابراین، تحقق شعار شرکت در کل ساختار گروه به همراه ایجاد هم‌افزایی میان شرکت‌های تابعه، می‌تواند به پیش‌برد اهداف و چشم‌اندازهای گروه توسعه ملی کمک شایانی کند. همچنین پیاده‌سازی این امر، نیازمند تلاش تمام ارکان مجموعه است.

مدیرعامل گروه توسعه ملی، بیان کرد: تمام تلاش من این است که در یک فضای حرفه‌ای و دوستانه درکنار هم و با کار تیمی بتوانیم به اهداف تعیین شده دست پیاده کنیم. یک شرکت به مثابه یک موجود زنده است و حیات آن بدون آگاهی از روندها، اهداف و برنامه‌های پیشین میسر نیست؛ به همین دلیل، استفاده از تجربیات گذشته راهگشای آینده است.

زرگری:نقش کلیدی بنگاه‌های بزرگ در توسعه اقتصاد ملی

فرهاد زرگری عضو هیات مدیره گروه توسعه ملی با بیان اینکه امیدوار هستیم که تغییرات مدیریتی گروه در راستای اعتلای این مجموعه بزرگ باشد، گفت: نتیجه تحقیقات نشان می‌دهد که بنگاه‌های بزرگ در رشد و توسعه کشورها نقش کلیدی دارند و گروه توسعه ملی نیز به عنوان یک هلدینگ چند رشته‌ای در صنایع مختلف و بازار سرمایه فعال است.

وی با اشاره به اینکه «وبانک» به تازگی بیست و سومین شرکت برتر ایرانی لقب گرفته است، افزود: این رتبه نشان دهنده جایگاه ویژه گروه در توسعه اقتصاد ملی است و حاصل زحمات تمام کارکنان گروه توسعه ملی محسوب می‌شود؛ در واقع، منابع انسانیبه عنوان دارایی اصلیمجموعه، نقطه اتکای هیات مدیره است.

عضو هیات مدیره گروه توسعه ملی با تقدیر از خدمات سدیدی و خیر مقدم به تجریشی، ادامه داد: امیدوار هستیم که حرکت گروه توسعه ملی در مسیری که بانک ملی ایران تعیین کرده ادامه یابد و در این میان، نقش هیات مدیره همراهی، همکاری و برنامه‌ریزی است تا تیم اجرایی بتواند در تحقق اهداف خود موفق باشد.

شریفی: اقدامات عملی در واگذاری اموال مازادانجام شود

علیرضا شریفی عضو هیات مدیره گروه توسعه ملی هم در ادامه جلسه بیان کرد: سدیدی مدیری پر تلاش و متخصص است و همین عامل موجب شد که بسیاری از مشکلاتی که گریبان‌گیر گروه توسعه ملی بود، حل شود. همچنین در زمان مدیریت وی اتفاقات خوبی در گروه توسعه ملی رخ داد و باید از مدیران شرکتی با این عظمت که دارای چنین سطحی از شفافیت است، تشکر کرد.

وی اظهار کرد: الزاماتی از سوی سهام‌دار عمده مطرح است که باید رعایت شود؛ اول اینکه در ارزش‌گذاری، واگذاری سهام و اموال و دارایی‌های مازاد شرکت‌ها، اقدامات عملی انجام شده و برنامه‌ریزی و گزارش‌دهی مستمری در این خصوص به کمیته واگذاری بانک ملی داده شود.

شریفی افزود: مسئله دوم نیز لزوم رعایت ابلاغیه‌هایی هست که از سوی نهادهای نظارتی داده می‌شود و افزون بر این، مسائل دیگری نیز وجود دارد که با هم‌دلی حل خواهد شد.

پس از رفتن سیدمهدی سدیدی از گروه توسعه ملی، ناصر شاهباز حدود 40 روز سرپرست این مجموعه بود.

امیر تقی خان تجریشی به عنوان یکی از جوان‌ترین مدیران مالی، سابقه‌ی طولانی مدیریت در بازار سرمایه ایران را دارد و پیش از این، مدیرعامل و عضو هیات مدیره شرکت سرمایه‌گذاری صنعت و معدن، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه صنعت و تجارت و مدیرعامل شرکت مشاور سرمایه‌گذاری آرمان آتی بوده است؛ وی همچنینبه عنوان عضو هیات مدیره در شرکت بورس تهران،کانون نهادهای سرمایه‌گذاری، شرکت ملی انفورماتیک و نیروکلرحضور داشته است.

تجریشی دانش آموخته‌ی دانشگاه صنعتی شریف و علامه طباطبایی است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: صنعت توسعه ملی وبانک هیات مدیره بانک ملی گروه توسعه ملی گروه توسعه ملی گروه توسعه ملی بازار سرمایه مدیرعامل جدید کانون ارزیابی سرمایه گذاری انجام شده بانک ملی انجام شود ملی نیز شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۸۵۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی شایعه تغییر مدیریت در سرخابی‌ها توسط مالکان جدید

استقلال و پرسپولیس بعد از فرآیندی پرماجرا سرانجام از مالکیت وزارت ورزش‌وجوانان خارج شدند و مالکیت استقلال به کنسرسیوم نفتی خلیج فارس (شامل شرکت پتروشیمی پارس، شرکت پتروشیمی بوعلی‌سینا، شرکت پتروشیمی بندر امام خمینی، شرکت پتروشیمی شهید تندگویان و شرکت پتروشیمی خلیج فارس) رسید و در نقطه مقابل هم مالکیت پرسپولیس در اختیار کنسرسیوم بانکی (شامل بانک‌های شهر، ملت، تجارت، رفاه کارگران، صادرات و اقتصاد نوین) قرار گرفت.

رضا درویش نزدیک به 2.5 سال است که در نقش مدیرعامل پرسپولیس مشغول به فعالیت است و علی خطیر هم به یک‌سالگی دوران حضورش در استقلال در نقش سرپرست مدیرعاملی و مدیرعامل استقلال نزدیک می‌شود. بعد از تغییر مالکیت انجام شده، با توجه به پایان دوران دخالت وزارت ورزش‌وجوانان در عزل‌ونصب افراد در هیات‌مدیره 2 تیم پرطرفدار پایتخت، گمانه‌زنی‌ها به اوج خود رسید اما با این وجود پیگیری‌های بیشتر نشان می‌دهد که فعلاً خبری از تغییر و تحولات مدیریتی نخواهد بود.

خطیر، گزینه اصلی مدیرعاملی استقلال در دوران جدید!

مسئولان هلدینگ پتروشیمی خلیج‌فارس که مالک 85 درصد از سهام باشگاه استقلال هستند، قرار است فردا (شنبه) اولین جلسه رسمی خود بعد از دریافت مالکیت آبی‌پوشان را با مدیران فعلی باشگاه برگزار کنند. در این جلسه قرار است گزارشی درباره آخرین وضعیت مالی و زیرساختی آبی‌ها ارائه شود و با توجه به اظهارات اخیر مدیر روابط عمومی هلدینگ خلیج‌فارس، آن‌ها عجله‌ای برای تغییراتی مدیریتی ندارند و آنچه مسلم است اینکه تا پایان فصل جاری، علی خطیر در نقش مدیرعامل استقلال فعالیت خود را دنبال می‌کند.

خطیر به همراه علی آقا‌محمدی، فرشید سمیعی و مهدی افضلی، تشکیل‌دهنده ساختار مدیریتی باشگاه استقلال هستند که گفته می‌شود در زمینه انتقال مالکیت استقلال به هلدینگ خلیج‌فارس، خطیر و آقامحمدی نقش پررنگی ایفا کرده‌اند و همین مسئله باعث شده تا احتمال ادامه همکاری با آن‌ها وجود داشته باشد. در روزهای اخیر زمزمه‌هایی درباره احتمال مدیرعاملی چهره‌هایی مانند مصطفی آجورلو و سعید آذری مطرح شده اما پیگیری‌های بیشتر نشان می‌دهد که این شایعات صحت نداشته و علی خطیر خود شخصاً یکی از گزینه‌های موردنظر مسئولان هلدینگ خلیج‌فارس برای تداوم حضور در نقش مدیرعامل است و این احتمال مطرح است که آبی‌ها تحت مدیریت خطیر به استقبال فصل آینده بروند؛ هر چند که گزینه‌هایی مانند احمد شهریاری، عضو سابق هیات‌مدیره استقلال و مدیرعامل پیشین صبای قم هم به عنوان گزینه احتمالی مدیرعاملی استقلال به میان آمده است.

درویش به استقبال 3 سالگی مدیریتش می‌رود!

رضا درویش در دوران مدیریت خود در باشگاه پرسپولیس، رابطه نزدیکی با مدیران بانک شهر داشت و تسهیلات ارائه شده از سوی این بانک در طول 2.5 سال اخیر، گره‌گشای بسیاری از مشکلات مالی سرخ‌پوشان پایتخت بود. جالب آنکه عمده سهام سرخ‌پوشان در اختیار بانک شهر قرار گرفته و براساس توافقات انجام شده، اختیار انتخاب اکثریت اعضای هیات‌مدیره هم با مسئولان این بانک است و بعد از برگزاری آیین واگذاری سهام سرخابی‌ها به بخش خصوصی، محمدمهدی احمدی، مدیرعامل بانک شهر توضیح داد که درویش قطعاً تا پایان فصل جاری مدیرعامل پرسپولیس باقی می‌ماند.

درویش که در دوره فعالیت حمید سجادی به عنوان وزیر ورزش‌وجوانان در نقش مدیرعامل جدید پرسپولیس انتخاب شد، به نظر می‌رسد که گزینه اصلی کنسرسیوم بانکی مالک بر باشگاه پرسپولیس برای مدیرعاملی سرخ‌پوشان در فصل آینده است و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، احتمال تداوم دوره مدیرعاملی رضا درویش برای سال سوم هم وجود دارد. البته که شنیده می‌شود ساختار هیات‌مدیره سرخ‌پوشان دستخوش تغییرات جدی‌ای خواهد شد و احتمالاً چهره‌های اقتصادی جدیدی وارد ساختار مدیریتی سرخ‌پوشان می‌شوند.

  منبع:فوتبال 360

دیگر خبرها

  • مراسم تقدیر و معارفه مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی برگزار شد
  • پنجاهمین نشست بانک توسعه اسلامی در عربستان آغاز شد
  • مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس: تصمیم ما برای حمایت از استقلال جدی است
  • شکاف ۱۵ تریلیون دلاری برای تامین زیرساخت های جهانی تا سال ۲۰۴۰
  • خداحافظی دکتر کورش پرویزیان با بانک پارسیان/ دکتر جواد شکرخواه مدیرعامل بانک پارسیان شد
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع برای تمام اقشار
  • مدیرعامل بانک ملی:کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی
  • «ثمسکن» باید برندی توسعه‌گر شناخته شود
  • امیر سرتیپ آشتیانی: حملات تروریستی در روسیه و ایران نتیجه حمایت کشور‌های غربی به ویژه آمریکا از گروه‌های تروریستی است
  • بررسی شایعه تغییر مدیریت در سرخابی‌ها توسط مالکان جدید