Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی حدادی عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس از در دستور کار بودن تحقیق و تفحص از بانک‌های دولتی برای پرکردن خلاءهای نظارتی و گسترش حسابرسی از آنها خبر داد. این سوال وجود دارد چرا تا کنون اقدامات جدی برای حسابرسی از سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی صورت نگرفته و یا شاهد ترک فعل‌هایی که منجر به فرار مالیاتی و رانت شده است بودیم که بایستی بانک ملی آنرا بررسی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتشار گزارش های متعدد در خصوص وضعیت برندملی و خوشنام «چینی مقصود» و عملکرد پر ابهام مالی مهدی ایمانی( مدیر کنونی) و گروه توسعه ملی که زیر مجموعه بانک ملی ایران است. موجب واکنش نمایندگان مجلس شورای اسلامی شد.

علی حدادی عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به عدم شفافیت در شرکت‌های سرمایه‌گذاری وابسته به بانک‌ها اظهار داشت: مطالبه‌ای که از دولت مردمی وجود دارد شفافیت حداکثری در بخش‌های مختلفی است که تا کنون نظارتی در این باره وجود نداشته است؛ باید مبارزه با فساد توسط مجلس انقلابی یازدهم و دولت انقلابی سیزدهم در رأس کارها باشد و در نهایت کار را به قوه قضائیه بسپاریم.

 

وی افزود: برخی شرکت‌های سرمایه‌گذاری بانک‌ها حیاط خلوت سیاسیون بوده و در زمینه توزیع رانت برای نورچشمی‌ها فعال هستند، پذیرفتنی نیست که این شرکت‌ها در زمینه فرار مالیاتی اقداماتی را انجام دهند چرا که اموال این شرکت‌ها متعلق به دولت و عموم جامعه است.

 

عضو کمیسیون امور داخلی کشور تصریح کرد: عدم نظارت و شفافیت دلیل به وجود آمدن فساد در شرکت‌های مختلف دولتی محسوب می‌شود در حالی که پاسخگویی شرکت‌های وابسته به بانک‌ها و استقرار دیوان محاسبات در آنجا ضروری است این در حالی است که شنیده‌ها از رشوه و فساد در خیلی از این شرکت‌ها است. که فقط با نظارت ویژه می‌توان این موضوعات را مرتفع کرد.

 

وی گفت: باید انسجامی در مبارزه با فساد در شرکت‌های دولتی مطرح و شرکت‌های دولتی غیرمطرح که حیاط خلوت بوده و تا کنون نظارتی بر آنها وجود نداشته ایجاد شود تا شاهد رصد اموال عمومی باشیم؛ در این راستا قطعا طرح سوال و مطالبه‌گری در مجلس را در دستور کار قرار خواهیم داد که همه امورات قانونی پیش برود.

 

حدادی گفت: این سوال وجود دارد چرا تا کنون اقدامات جدی برای حسابرسی از سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی صورت نگرفته و یا شاهد ترک فعل‌هایی که منجر به فرار مالیاتی و رانت شده است بودیم که بایستی بانک ملی آنرا بررسی کند.

 

وی گفت:‌اگر در برخی شرکت‌های سرمایه‌گذاری بانک‌ها که حیاط خلوت محسوب می‌شود حسابرسی از آنها صورت نگرفته باشد باید سریعا این کار انجام شود و اگر نیاز باشد موضوع تحقیق و تفحص از بانک‌های دولتی و شرکت‌های زیرمجموعه آن را در مجلس یازدهم دنبال خواهیم کرد.

 

وی در پایان گفت: مردم در عرصه‌های مختلف کمک حال نظام بودند و حتی در موضوع روی کار آمدن دولت مردمی و عدالت‌محوری رئیسی نقش بسیار بزرگ و پررنگی داشتند  که از همه ما انتظار دارند که شفافیت حداکثری در بخش‌های مختلف کشور گسترده شده و مسیرهای نادرست قبلی اصلاح شود ضمن اینکه مجلس نسبت به رانت و رانت‌خواری و اختلاس و شفافیت حداکثری حساس است و به همین دلیل به هیچ وجه فرار مالیاتی را نمی پذیریم.

منبع: فردا

کلیدواژه: رپرتاژ آگهی بانک ملی گروه توسعه ملی فرار های مالیاتی گروه توسعه ملی سرمایه گذاری فرار مالیاتی بانک ملی بانک ها تا کنون شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۵۹۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک با وجود وعده بانک مرکزی

به تازگی گمرک ایران لیست دریافت کنندگان ارز و واردکنندگان عمده کشور را منتشر کرده در حالی که قرار بود بانک مرکزی از فهرست مذکور رونمایی کند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا گمرک ایران در گزارشی آمار عملکرد 100 وارد کننده اصلی کشور طی سال 1402 را با جزئیات تهیه کرده است. شرکت های بازرگانی دولتی ایران، آوا تجارت صبا، پشتیبانی امور دام و ماهیدشت کرمانشاه، خودروسازی مدیران،وزارت دفاع، پاک دیده، کرمان موتور، کوروش موتور، اکسون، غذایی کوروش، ذوب اهن، بهمن موتور، صبا پیشرو، طبیعت، ایران خودرو دیزل، داریا همراه پایتخت، فولاد مبارکه، کروز، سایپا و آرین موتور در صدر این لیست قرار دارند.

به گزارش تسنیم، در این لیست واردات شرکت بازرگانی دولتی حدود 42 درصد و کالای ترخیص شده شرکت پشتیبانی امور دام 53 درصد کاهش یافته است. اما واردات شرکت ماهیدشت کرمانشاه حدود 112 درصد و ترخیص اقلام مرتبط با وزارت دفاع 123 درصد افزایش یافته است. واردات شرکت فولاد مبارکه تقریبا نصف شده اما ترخیص اقلام مرتبط با شرکت خدمات حمایت کشاورزی 52درصد زیاد شده است.

در فهرست برترین های واردات 1402 واردات شرکت توسعه کشت و صنعت اکسون 236 درصد افزایش یافته است.

به گزارش تسنیم،چندی قبل بانک  مرکزی اعلام کرده بود؛ جزییات ارز تخصیص یافته و تامین شده برای شرکتهای مختلف را منتشر خواهد کرد. جزئیات این فهرست میتواند تا حدودی وضعیت اولویت دهی تخصیص ارز  به شرکتها و بنگاههای اقتصادی را شفاف کند. این درحالی است که هنوز خبری از فهرست بانک مرکزی نیست و گمرک وضعیت واردات سالهای 1402 و 1401  صد شرکت بزرگ را منتشر کرده که از این طریق میتوان یک براورد اولیه از میزان ارز دولتی و نیمایی تخصیص یافته به این شرکتها در دست داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مراسم تقدیر و معارفه مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی برگزار شد
  • بسیاری از مدیران صنعت پتروپالایشگاهی به دنبال سرمایه گذاری «دولتی» هستند تا «مردمی»
  • واکنش کنایه آمیز مقام دولتی به انتقادات مجلس از قیمت دلار و وضعیت بازار ارز
  • پنجاهمین نشست بانک توسعه اسلامی در عربستان آغاز شد
  • لزوم همکاری نهادهای دولتی و بخش خصوصی برای توسعه گردشگری اردبیل
  • بودجه گروگان بورسی‌ها
  • ثبت ۲۹ هزار سوت زنی فرار مالیاتی فقط برای پزشکان
  • بودجه گروگان بورسی‌ها/زنگنه:کاهش معافیت‌های مالیاتی بدعت است
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک با وجود وعده بانک مرکزی
  • «ثمسکن» باید برندی توسعه‌گر شناخته شود