Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-29@09:25:25 GMT

ترویج و آموزش کارآفرینی ضرورت ملی است

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۶۲۰۱۲

ترویج و آموزش کارآفرینی ضرورت ملی است

روز تولد شیخ بهائی که سوم اردیبهشت ماه است از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان روز ملی کارآفرینی نامگذاری شده است. به بهانه روز ملی کارآفرینی مدیرعامل گروه صنعتی میهن که در حوزه سلامت و تندرستی مردم ایران فعالیت می کند، صحبت هایی را مطرح کرده است.

گروه میهن که نه تنها با تولید محصولات غذایی و لبنی سالم در سلامت مردم ایران نقش آفرینی می کند، با ساخت اماکن ورزشی، ورزشگاه های چندمنظوره و پارک های تفریحی ، برای تندرستی ملت ایران نیز رسالت اجتماعی خود را ایفا می نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابوالفضل پایداری می گوید: حاج ایوب پایداری بنیانگذار گروه صنعتی میهن، جسم و روح این گروه صنعتی را با کارآفرینی و ارزش‌های آن در آمیخته است.

مهندس ابوالفضل پایداری با تاکید بر اینکه چرخ‌های توسعه اقتصادی هر کشور با توسعه کار آفرینی به حرکت در می‌آیند، اظهار داشت: کارآفرینان امروز با نوآوری و تلاش، به نیروی محرکه و موتور توسعه اقتصادی تبدیل شده اند.
وی از حاج ایوب پایداری بنیانگذار گروه صنعتی میهن به عنوان یک کارآفرین پیشکسوت که موجب خلق بینشی ارزشمند و نتایجی بزرگ در عرصه تولید شده است نام برد و افزود: خانواده بزرگ میهن با ۳۰ هزار عضو حاصل پشتکار یک نوجوان با اراده ۱۵ ساله کارآفرین است که مسیر تولید و عرضه محصولات محبوب و با کیفیت در میهن عزیزمان را تا موفقیت در عرصه‌های جهانی طی بیش از ۵۰ سال پشت سر نهاده است.

پایداری، در ادامه متذکر شد: براساس مطالعات صورت گرفته از سوی برخی صاحب نظران و دانشمندان مدیریت، کارآفرینان موتور حرکت و رشد اقتصاد جامعه هستند، و آنان در محیطی رقابتی و نوآورانه، این عرصه مهم را توسعه می‌بخشند.
مدیرعامل گروه صنعتی میهن، تاکید کرد: کلید موفقیت کارآفرینی، یافتن روش‌های خلاقانه‌ای است که با به کارگیری فناوری‌های روز و خلق خدمات و کالا‌های جدید، به همراه بازاریابی پیشرو و سرعت و دقت توامان در تصمیم گیری و اجرا خواسته‌های مصرف کنندگان را به بهترین نحو برآورده کند.
به گفته وی؛ کارآفرینان به دلیل رهبری، مدیریت، نوآوری، ایجاد شغل، رقابت، بهره وری و ایجاد صنایع و کسب و کار‌های جدید سهم مهمی در رشد اقتصادی کشور دارند و توسعه کارآفرینی یکی از نیاز‌های جدی اقتصادی و اجتماعی هر کشوری از جمله میهن عزیز ماست.
مهندس پایداری در پایان با تاکید بر اینکه گروه صنعتی میهن که امسال وارد قرن دوم فعالیت‌های خود شده است حرکت در مسیر کارآفرینی را با تکیه بر این همه سال تجربه حتی قوی‌تر از قبل ادامه خواهد داد، خاطرنشان کرد: توجه به توسعه، ترویج و آموزش کارآفرینی در کشور، یک ضرورت اجتناب ناپذیر است چرا که اقتصاد ما برای انجام نقش و وظیفه خود در رشد و توسعه کلان کشور به سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال نیاز دارد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: ماه رمضان میانکاله شب قدر جوشن کبیر دعای روز بیست و دوم رمضان ابوالفضل پایداری میهن کارآفرینی روز ملی کارآفرینی ماه رمضان میانکاله شب قدر جوشن کبیر دعای روز بیست و دوم رمضان گروه صنعتی میهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۶۲۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی

در دیدار روسای دانشگاه علامه‌طباطبائی و دانشگاه اوفای روسیه، قرارداد همکاری مشترک با هدف گسترش همکاری‌های آموزشی و پژوهشی به امضای روسای دو دانشگاه رسید.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، وادیم زاخاروف رئیس دانشگاه علم و فناوری اوفای روسیه با همراهی ریتا فیلیپووا معاون بین‌الملل دانشگاه و امینا اوزاوا رئیس دانشکده تاریخ و روابط بین‌الملل این دانشگاه، با حضور در دانشگاه علامه‌طباطبائی با عبدالله معتمدی رئیس این دانشگاه دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار که به منظور بحث و تبادل نظر درخصوص همکاری‌های مشترک آموزشی و پژوهشی میان دو دانشگاه انجام شد، قرارداد برنامه آموزشی شبکه‌ای کارشناسی ارشد مطالعات منطقه‌ای بین دوطرف امضا شد که بر اساس این قرارداد دانشگاه «اوفا» درس‌های تعیین شده‌ای را برای دانشجویان رشته مطالعات منطقه‌ای دانشگاه علامه‌طباطبائی و دانشگاه علامه‌طباطبائی دروس مشخصی را برای دانشجویان رشته روابط بین‌الملل دانشگاه «اوفا» به منظور بهره‌مندی از توان علمی استادان هر دو دانشگاه ارائه می‌دهند.

معتمدی در این دیدار با اشاره به همکاری‌های علمی و سیاسی میان ایران و روسیه گفت: زمینه‌های مشترک همکاری‌ها و وحدت‌نظر در مورد مناسبات بین‌المللی در راستای منافع دو کشور، زمینه‌ساز توسعه همکاری‌های روزافزون شده است.

وی با اشاره به همکاری‌های دانشگاه‌های روسیه با دانشگاه علامه‌طباطبائی در سال‌های گذشته بیان کرد: درخصوص تبادل استاد و دانشجو و برگزاری برنامه‌های مشترک آموزشی و پژوهشی تجربه خوبی با دانشگاه‌های روسیه داشته‌ایم. امیدواریم بتوانیم تعاملات نزدیک‌تری در راستای منافع ملی و بین‌المللی دو کشور داشته باشیم.

در ادامه رئیس دانشگاه «اوفا» نیز توضیحاتی در خصوص ظرفیت‌های این دانشگاه بیان کرد و گفت: سال گذشته تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه علامه‌طباطبائی را امضا کردیم و بسیار خرسندیم که در مدت کوتاه این قرارداد همکاری مشترک به مرحله اجرا رسیده است.

وادیم زاخاروف گفت: دانشگاه «اوفا» انجمن‌های دوستی بسیاری با دانشگاه‌های خارجی دارد و در این خصوص ایران نخستین جایگاه را در بین کشور‌های دوست با روسیه دارد. او با بیان این که جمهوری باشقیرستان یکی از جمهوری‌های روسیه است که به لحاظ زبان و فرهنگ، نزدیکی زیادی با زبان و ادبیات فارسی دارد. این موضوع خود زمینه همکاری‌های بیشتر با دانشگاه‌های ایران، به‌ویژه دانشگاه علامه‌طباطبائی به عنوان دانشگاه تخصصی علوم انسانی و اجتماعی را فراهم کرده است. امیدوارم این قرارداد نیز زمینه خوبی برای توسعه همکاری‌های مشترک باشد.

نرگس سنائی رئیس میز روسیه و رئیس گروه گسترش همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه نیز به اهمیت تقویت روابط علمی و فرهنگی ایران و روسیه در شرایط کنونی اشاره و تاکید کرد: امضای قرارداد برنامه‌های مشترک آموزشی شبکه‌ای گام نوینی در روابط دانشگاهی ایران و روسیه محسوب می‌شود.

سعید شکوهی رئیس موسسه آموزش عالی بیمه اکو و مهدی خانمحمدی مدیر سنجش، نظارت و ارزیابی آموزشی دانشگاه نیز در این نشست حضور داشتند.

گفتنی است دانشگاه «اوفا» یکی از دانشگاه‌های مهم روسیه است که در جمهوری باشقیرستان واقع شده است. این دانشگاه در حال حاضر ۴۸ هزار دانشجو دارد و نیز بیش از ۳ هزار دانشجو از ۶۰ کشور جهان در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند. ۳۰ درصد از رشته‌های تحصیلی این دانشگاه در حوزه علوم انسانی و اجتماعی است.

دیگر خبرها

  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند
  • ضرورت تثبیت مقاصد صادراتی از سوی بازرگانان
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود
  • نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی
  • توسعه همکاری های دفاعی و نظامی ایران و هند 
  • اعلام آمادگی ایران برای همکاری دفاعی و امنیتی با هند
  • توسعه همکاری‌های دفاعی و نظامی ایران و هند