Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت مدیره و سرپرست شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی گفت: تغییر رویکرد از بنگاه‌داری به سهام‌داری و توسعه کسب و کار دانش بنیان راهبرد جدید «وبانک» است. - اخبار بازار -

به گزارش روابط عمومی گروه توسعه ملی، فروزانمهر، عضو هیئت مدیره و سرپرست شرکت  سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی در اولین همایش مدیران‌عامل شرکت‌های زیرمجموعه «وبانک» گفت: پیمودن مسیر رو به تعالی اقتصادی توسط مجموعه پویای گروه توسعه ملی در راستای اهداف نظام و اسناد بالادستی انجام می‌گیرد تا بتوانیم با برنامه‌محوری، نگرش سیستمی و شایسته‌سالاری و ارتقاء مکانیسم‌های نظارتی به اهداف شرکتی و فرا شرکتی تعیین شده دست یابیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از مهمترین مواردی که در این مسیر، همواره از آن پاسداری می کنیم، چرخش گروه از سمت بنگاهداری به سمت سهامداری موثر در بازار است؛ بنابراین بهینه سازی پرتفوی نیز به صورت جدی دنبال خواهد شد.

ایشان با اشاره به اینکه گروه توسعه ملی باید بتواند سهم خود را در تولید ناخالص داخلی افزایش داده و به موازات آن، سهم بازار تولیدات آن نیز رشد پیدا کند، گفت: راه و روش ما باید به سمتی سوق پیدا کند که بتوانیم همگام با تغییرات بازار و نظام‌های اقتصادی حرکت کنیم و مزیت‌های رقابتی پایدار نسبت به سایر رقبا به دست آوریم. در این راستا باید مفاهیم نوینی همچون بازارسازی را با مفاهیم سنتی نظیر بازاریابی جایگزین کنیم.

وی افزود: نگاهی به بررسی گزارش شرکتهای زیرمجموعه نشان می‌دهد که با وجود تحریم‌های ظالمانه نظام استکبار و محدودیت های ایجاد شده، گروه توسعه ملی توانسته است با تکیه بر توانمندی‌های داخلی، موفقیت‌ها و پیشرفت‌های زیادی را به دست آورده است.

فروزانمهر درباره ارتقای زنجیره ارزش بیان کرد: طبق برنامه ریزی جدید گروه توسعه ملی، شرکت‌های بیشتری را به بورس وارد خواهد کرد و مهم است که مردم در تابلو و کدال، آخرین وضعیت وبانک و شرکت‌های زیرمجموعه را مشاهده کنند، برای این که شفاف‌سازی جزو استراتژی‌های جدی ما است.

عضو هیئت مدیره وبانک با تاکید بر اصلاح ساختارهای مالی، گفت: اصلاح ساختار هلدینگ‌ها، موضوعی است که باید با جدیت دنبال شود. بحث تامین مالی از فعالیت‌های اصلی گروه به شمار می‌رود و تلاش خواهیم کرد با ایجاد شتاب‌دهنده‌ها و استارتاپ‌ها و صندوق‌های خطرپذیر، تجاری‌سازی ایده‌های دانش بنیان را در صدر اهداف گروه توسعه ملی قرار دهیم.

سرپرست گروه توسعه ملی اظهار داشت: محافظه‌کاری در امر مدیریت در دوره نوین گروه توسعه ملی باید جای خود را به مدیریت جسورانه و ریسک‌پذیر در چارچوب قانون بدهد تا بتوانیم عنصر رقابت‌پذیری با سایر شرکت‌ها در عرصه داخلی و بین‌المللی را به نحو شایسته داشته باشیم.

فروزان‌مهر با اشاره به فرمایشات مقام عظمای ولایت درباره اشتغال، گفت: مقام معظم رهبری فرموده‌اند «آن مجموعه‌ای که برای ایجاد اشتغال در کشور کار می‌کند، باید مثل اتاق جنگِ دوران دفاع مقدّس که شب و روز نمی‌شناخت، کار کند. در دوران جنگ و دفاع مقدّس برای آن مجموعه‌هایی که مشغول طرّاحی جنگ بودند، شب و روز، تعطیل و غیر تعطیل، اوّلِ هفته و آخرِ هفته معنا نداشت؛ مرتّب مشغول کار بودند. امروز باید برای ایجاد اشتغال به همان نحو تلاش شود»؛ این کلام حضرت آقا در حوزه تولید هم قابل تسری است.

وی افزود: از مدیران عامل محترم شرکت‌های تولیدی و پخش تشکر می‌کنم که اخیراً میدان‌داری کردند و وارد کارزار ساماندهی تولید و توزیع اجناس ضروری مردم در بازار شدند. هم اکنون فضای ملتهب و مسمومی در جامعه القاء کرده‌اند که کمبود تولید داریم اما واقعیت این نیست و امید داریم که مسئولان سطح عرضه را کنترل کرده و بر جلوگیری از احتکار نظارت کنند تا این فضاسازی ها خنثی شود.

سرپرست گروه توسعه ملی در خصوص تکالیفی که هم اکنون شرکت‌ها مکلف به رعایت آنها هستند، اظهار کرد: در قسمت حسابرسی داخلی، پیاده سازی نظام گزارشگری کوزو (coso) در تمامی شرکت‌ها می‌بایست اجرایی شود. همچنین توجه به دستورالعمل‌های سازمان بورس اوراق بهادار و حفظ و صیانت از دارایی ها، در صدر اولویت های اجرایی مدیریت جدید گروه توسعه ملی قرار دارد.

وی تاکید کرد: آسیب‌شناسی در شرکت ها برای جلوگیری از ایجاد فساد یکی از مهمترین موضوعاتی است که اجرایی خواهد شد همچنین به زودی به منظور اصلاح ساختار مالی، سند تحول شرکت‌های تابعه گروه توسعه ملی ابلاغ می‌شود.

دکتر فروزان‌مهر با اشاره به دغدغه‌های مقام معظم رهبری و تاکیدات دولت سیزدهم در خصوص معیشت مردم بیان کرد: با توجه به اجرای طرح مردمی سازی یارانه‌ها، ما در فراهم آوری امنیت حوزه های صنایع غذایی مسئولیت داشته و باید حداکثر تلاش خود را در جهت عدم ایجاد وقفه در بخش توزیع بنمائیم. در این مسیر، همکاری و همراهی با دولت محترم ضروری است.

سرپرست گروه توسعه ملی با اشاره به وظایف خطیر مدیران شرکت‌های تابعه و راهبردهای وبانک در دوره مدیریت جدید اظهار داشت: خلاصه همه سخنان مدیران شرکت‌های تابعه که به بیان عملکرد و ظرفیت‌های خود پرداختند، عبارت «ما می‌توانیم» است و امیدواریم مدیران با عمل کردن به وظایف خود به اهداف «ما می‌توانیم» دست پیدا کنند. قطعا انتظار بر این است که مدیران با سلامت، صداقت و شفافیت، وظایف خود را انجام دهند و بتوانند شرکت را در جهت سودآوری و بهره وری راهبری کنند.

فروزانمهر با اعلام رویکردهای جدید در گروه توسعه ملی بیان کرد: چهار اصل، برنامه محوری، شایسته سالاری، استقرار نگرش سیستمی و از همه مهمتر، فعال‌سازی مکانیسم نظارت به همراه هم‌افزایی و همگرایی با شناسایی و معرفی پتانسیل های گروه، راهبرد و سیاست‌های جدید گروه توسعه ملی است که باید بیش از پیش تقویت شود. شفافیت و رعایت قانون در همه موضوعات و شرکت‌ها بعنوان یک اصل باید مدنظر قرار گیرد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: گروه توسعه ملی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۱۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال

روح الله‌ دهقانی فیروزآبادی معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در نشست خبری سالانه این معاونت گفت: در حوزه هوش مصنوعی و شورای راهبری ملی هوش مصنوعی سال گذشته با دستگاه‌های زیادی تعامل شکل گرفت. با برگزاری و حضور دها متخصص بخش نظارت تنظیم‌گری، توسعه و پیگیری پروژه‌ها این شورا راهبری تشکیل شد.

او گفت: در اسفند ماه سال گذشته شورای راهبری ملی هوش مصنوعی با تعیین اعضای با دستور رئیس جمهور تشکیل شد. مزرعه پردازشی بزرگ، مرکز داده بزرگ، کتابخانه‌های بزرگ زبانی و تصویری خدمات پردازشی بزرگ در اپراتور‌های این مرکز قرار دارد و به شرکت‌های دانش بنیان و دانشگاه‌ها خدمات دهی می‌کند.

دهقانی بیان کرد: ایران ۷۰ الی ۸۰ رتبه کاربرد در حوزه هوش مصنوعی دارد. معاونت علمی و فناوری تلاش دارد برای توسعه شرکت‌های دانش بنیان و دانشگاه‌ها از آنها حمایت کند. یکی از مراحل بلوغ شرکت‌های دانش بنیان عرضه شدن آنها در بازار سرمایه و مشارکت آنها در بورس است. دانش بنیان‌ها برای ورود و سرمایه گذاری در بورس نیازی به اقدام در معاونت علمی ندارند، اما برای شرکت‌هایی که کلان داده‌های مردم و داده‌های امنیت ملی را به دنبال دارند باید از طریق این معاونت وارد شوند.

او گفت: معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور از رشد صد درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال خبر داد و گفت: تاکنون ۱۰۸ شرکت در بازار سرمایه حضور دارند کا تا پایان سال رشد صد درصدی خواهند داشت. علم و فناوری، استفاده از این تکنولوژی‌ها دوبال عملیات صادق بودند.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور اطهار کرد: حمایت از اندیشه ورزی و تفکردر کشور حمایت از توسعه علم و حمایت از توسعه فناوری و حمایت از توسعه کسب کار‌ها از ارکان اصلی معاونت علمی ریاست جمهوری است. ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان در این معاونت نیز کار خود را آغاز کرده است. امضا کردن موافقت نامه با صنایع بزرگ فولادی و پتروشیمی و وزارت خانه‌های بزرگ از برنامه‌های معاونت علمی بوده که انجام شده است. 

او بیان کرد: قریب به ۲۰ کنسرسیوم در حوزه پتروشیمی، فولاد، ذوب آهن و محیط زیست و ... برای حل مسائل کشور عقد قرارداد و برگزار شد. بودجه‌ای معادل پروژه ۵۰۰ میلیون یورویی نفت برای اجرای پروژه‌های پیشران فناورانه باشند و تاثیر مستقیم در زندگی مردم داشته باشند در پایان سال گذشته ابلاغ شد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در نشست خبری ادامه داد: در نظام جدید ارزیابی دانش‌بنیان‌ها، علاوه بر سطح فناوری، میزان اشتغال تخصصی و گردش مالی شرکت هم مورد مطالعه قرار می‌گیرد و شرکت‌ها بر این اساس به شرکت‌ها نوپا، نوآور و فناور تقسیم می‌شوند.

او افزود: نوع ۱-۲ و ۳ سابق بر اساس فناوری تقسیم بندی می‌شود، اما الان اشتغال تخصصی و گردش مالی نوع تقسیم بندی را مشخص می‌کند. شرکت‌های بسیار نوع یک داشته‌ایم که در بازنگری به شرکت نوپا تبدیل شدند و شرکت‌های نوع ۳ داشتیم که به شرکت‌های نوآور و فناور تبدیل شدند. ساز و کار‌های حمایتی از دانش بنیان‌ها در روش جدید متناسب‌تر شدند.۱۰ پارک کشور به کارگزار شناسایی شرکت‌های نوپا تبدیل شده اند.

در حال تکمیل...

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • ایجاد فضایی برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خوارزم ازبکستان
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • گامِ مهم «جهاددانشگاهی» برای رشد اقتصادی کرمانشاه
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فناوری «وعده صادق»
  • رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال
  • سرمایه‌های وقف باید علمی اداره شود