Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست گروه توسعه ملی با اشاره به ظرفیت چند رشته‌ای این گروه، بر لزوم ایجاد یک کنسرسیوم صادراتی با هدف افزایش توان صادراتی تاکید کرد.

اخبار شرکت‌ها؛ به گزارش مدیریت روابط عمومی و امور بین­ الملل گروه توسعه ملی، محمد حسین فروزان­‌مهر، سرپرست شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی در جمع مدیران عامل هلدینگ‌های تابعه گروه توسعه ملی اظهار داشت: گروه توسعه ملی برنامه استراتژی بلندمدتی برای افزایش با ثبات صادرات غیرنفتی و همچنین جذب سرمایه گذاری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی لازمه نیل به اهداف مدنظر را ارتقای هم ­افزایی تجاری و بازرگانی در شرکت‌های زیرمجموعه گروه توسعه ملی دانست و افزود: با توجه به پیچیدگی‌های معمول در امر صادرات باید با ایجاد روش‌های مناسب در خنثی سازی تحریم‌های ظالمانه علیه جمهوری اسلامی ایران نیز موثر باشیم.  

سرپرست وبانک با اشاره به ضرورت ایجاد یک کنسرسیوم صادراتی در گروه توسعه ملی اظهار داشت: هم اکنون شرکت‌های زیرمجموعه گروه توسعه ملی می‌توانند با استفاده از ظرفیت‌های متقابلی همچون لجستیکی، بندرگاهی، حمل و نقلی و …که در شرکت‌های دیگر این خانواده وجود دارد در بهبود جریان‌های بازرگانی و نتیجتاً افزایش صادرات نقش ایفا کنند.

فروزان­‌مهر به ضرورت وجود استراتژی مشخص بر اساس نوع و کیفیت کالای مورد نیاز هر مقصد صادراتی در کشورهای هدف اشاره کرد و گفت: در تبیین و تدوین این استراتژی، تعیین چگونگی مسیر صادرات در اولویت اهمیت است.

وی افزود: بنابراین ابتدا باید نیازسنجی بازار هدف مدنظر قرار گرفته و سپس برنامه‌هایی برای بازاریابی محصولات، خرید مواد اولیه، مذاکره و توافق در قراردادها به نحوی باشد که کفه ترازو به نفع شرکت‌های گروه سنگینی کند و نهایتا برنامه ریزی امن برای انتقال وجوه مد نظر باشد.

سرپرست شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی تاکید کرد: برای افزایش ضریب موفقیت در این مسیر باید تعامل با مراجع صادراتی نظیر اتاق‎‌های مشترک بازرگانی، تشکل‌های صادراتی و همچنین سازمان توسعه تجارت صورت بگیرد تا از این طریق، استفاده از امکانات فراشرکتی نیز در دسترس باشد.

فروزان‌مهر همچنین از مدیران عامل شرکت‌های زیرمجموعه گروه توسعه ملی خواست مجامع شرکت‌ها را بر اساس جداول برنامه‌ریزی شده و به طور منظم برگزار کنند تا مشکلی از لحاظ تامین اطلاعات شفاف مالی در هلدینگ رخ ندهد و نتیجتاً «وبانک» نیز بتواند مجمع خود را در تاریخ ۲۶ تیرماه جاری برگزار کند. 

در این جلسه همچنین هادی احمدیان قائم مقام مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی بر ضرورت استفاده از ظرفیت‌­های گروه توسعه ملی برای افزایش صادرات همه شرکت‌های زیرمجموعه اشاره کرد و آشنایی و تسلط به قوانین گمرکی و ترخیص، مکاتبات و روابط خارجی و دیپلماتیک، شناسایی بازار هدف برای انواع کالاها و اخذ اطلاعات کافی از مقررات صادرات و واردات کالا در کشور هدف را از جمله ضروریات برشمرد.

 

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شرکت های زیرمجموعه گروه توسعه ملی سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۲۲۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه آهن: کنسرسیوم توسعه ریلی از حسن نیت ما سوءاستفاده کرد

تین نیوز

معاون بهره برداری و بازرگانی راه آهن در خصوص قطار ترانزیتی افغانستان ـ ترکیه با بیان این که کنسرسیوم توسعه ریلی از حسن نیت راه آهن سوءاستفاده کرد، گفت: کنسرسیوم مذکور به تعهدات خود عمل نکرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، مرتضی جعفری در خصوص قطار ترانزیتی افغانستان ـ ترکیه و اظهارات مدیرعامل کنسرسیوم توسعه ریلی در این رابطه، اظهار کرد: بر اساس صورت جلسه هایی که موجود است قرار بر این شد راه آهن جمهوری اسلامی ایران برای قطارهای عملیاتی جهت اصلاح خطوط و ادامه خط آهن روزنک ـ هرات مساعدت کند.

وی ادامه داد: نکته قابل توجه این که طی بازدید معاون فنی راه آهن، اشکالات در خط آهن موجود را کتباً اعلام و آن را هم برای نماینده ویژه رئیس جمهوری در امور افغانستان و هم راه آهن کشور افغانستان ارسال کردیم.

وی افزود: نظر بر این بود بعد از انجام اصلاحات خط آهن، قطار تجاری (افغانستان ـ ترکیه) راه اندازی شود، اما تا کنون هیچ اقدامی که منجر به رفع اشکالات شود به راه آهن جمهوری اسلامی ایران اعلام نشده است.

معاون بهره برداری و بازرگانی راه آهن با بیان این که کنسرسیوم به صورت کلی اعلام کرده که کارهایی را در این رابطه انجام داده است، اضافه کرد: البته مشخص بود با توجه به امکانات این کنسرسیوم، امکان این که بتواند استانداردهای اولیه راه آهن را فراهم کند، ندارد، به این دلیل که رعایت استانداردها نیازمند به ماشین آلات تخصصی دارد و کنسرسیوم مذکور این دستگاه ها را در اختیار ندارند.

جعفری با یادآوری این که "همواره اعلام کرده ایم این آمادگی را داریم تا با همکاری راه آهن افغانستان به استانداردهای موردنظر برسیم."، گفت: در آخرین مکاتبه با کنسرسیوم توسعه ریلی در اواخر سال گذشته تأکید کردیم که «نتیجه اقدامات تعهدشده را به راه آهن اعلام نکرده اید اما در راستای تعاملات قطارهای عملیاتی را به این مسیر اعزام می کنیم»".

وی بیان کرد: این در حالی بود که کنسرسیوم از حسن نیت راه آهن جمهوری اسلامی ایران سوء استفاده کرد و واگن تخلیه شده را بارگیری کرده و بدون هیچ هماهنگی با راه آهن ایران ارسال کرده است. همان شب (اوایل اردیبهشت 1403) از مأمور مربوطه و مدیرعامل کنسرسیوم موضوع را پیگیری کردم که گفتند واگن بارداری وارد کشور نشده است.

وی با تأکید بر این که "در آنجا (افغانستان) هنوز هیچ ارتباطی با مرز نداریم."، اظهار کرد: هنوز چه از طریق تلفن ثابت، چه بیسیم و چه تلفن همراه ارتباطی با مرز ریلی نداریم، فقط به استناد اظهارات مدیرعامل کنسرسیوم و مأمور وی مبنی بر این که لکوموتیو به صورت منفرد وارد کشور شده است و واگن بارداری وارد نشده است، اعلام کردیم که قطاری وارد ایران نشده است.

معاون بهره برداری راه آهن جمهوری اسلامی ایران در عین حال ادامه داد: این در حالی بود که با بررسی های صورت گرفته متوجه شدیم کنسرسیوم دروغ گفته است و قطار وارد ایستگاه شمتیغ در مرز ایران و افغانستان شده است و اظهارات آنها مبنی بر ورود منفرد لکوموتیو هم دروغ بوده است.

جعفری خاطرنشان کرد: فیلم منتشرشده از ایستگاه روزنک بود و برآورد راه آهن این بود که کنسرسیوم توسعه ریلی یک فیلم تبلیغاتی ساخته است، نکته جالب این که مسئولان گمرک هم در این رابطه ابراز بی اطلاعی کرده اند، چگونه کنسرسیوم مذکور مدعی شده است که همه سازمان های مربوطه از ورود قطار به کشور اطلاع داشته اند؟

وی خواستار ارائه مستندات کنسرسیوم توسعه ملی در رابطه با داشتن مجوزهای لازم برای ورود قطار شد و با بیان این که هیچ هماهنگی ای در جهت در جریان قرار دادن راه آهن برای ورود قطار ترانزیتی افغانستان انجام نشده است، اضافه کرد: 10 واگن باردار در مرز شمتیغ متوقف شده است. با دستور مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران با ورود این 10 واگن موافقت شد، این در حالی است که هنوز هیچ اقدامی از سوی کنسرسیوم توسعه ریلی برای انجام تشریفات گمرکی صورت نگرفته است.

وی با بیان این که کنسرسیوم مذکور اظهارات گمرکی را به گمرک تسلیم نکرده اند، تصریح کرد: با توجه به این که امکان سوء استفاده مجدد کنسرسیوم وجود دارد، فعلاً راه آهن اقدامی در این رابطه انجام نداده است. بهتر است کنسرسیوم به جای ادامه دروغ پردازی و تشویش اذهان عمومی از مسیر درست کار را پیش ببرند.

وی همچنین گفت: در زمان حاضر در ترکمنستان دو مرز فعال داریم و فعالان اقتصادی در حال واردات و صادرات بار ترانزیتی هستند. در مرز رازی و میرجاوه نیز ترانزیت کالا در جریان است، اما کنسرسیوم توسعه ریلی چون نمی خواهد مقررات راه آهن را انجام دهد تلاش می کند با دروغ پردازی جو را به هم بریزد و کارهایی را که خارج از مقررات است، انجام دهد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه همکاری صندوق‌های حمایت از صنایع پیشرفته و ضمانت صادرات امضا شد
  • تفاهم‌نامه همکاری مشترک صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد
  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • برنامه های شاخص ساینا در سال مالی جدید تشریح شد
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • چهارمحال و بختیاری ۳۰ محصول صادرات‌محور دارد
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • راه آهن: کنسرسیوم توسعه ریلی از حسن نیت ما سوءاستفاده کرد
  • «ثمسکن» باید برندی توسعه‌گر شناخته شود